Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

Si të bëj porosinë

Përshëndetje!

Dyqani “Hallallshop” Ofron mundësi të shumta shërbim profesional dhe të shpejtë.
Nga e Hëna deri të Shtunën Orari i punës dhe porosive Online në Viber (11:00 -18:00)

Na Kontaktoni :
Viber : +381629660906
Email – dr.abdurrezak@hotmail.com
Fb: https://www.facebook.com/MjekuMusliman/
Web: https://www.hallallshop.com
Informacionet që ju kërkoni për Produktet, Çmimet, Sasinë dhe shërbimet tona te linku:
https://www.hallallshop.com

Në Viber, fb na shkruani vetëm porosinë.

Shkruani;
▶Emrin Mbiemrin
▶Adresën
▶Qytetin apo Fshatin
▶Numrin e tel
▶Sasinë, sa copë.
✅ Porosia kryhet në ditën vijuese të punës brenda 24orëve.
⏩Kosovë – Shqipëri – Maqedoni Transporti 3€, porosia arrin për 2 ditë, pagesa gjatë marrjes.
▶DËRGOJMË porosi edhe në vendet e BE-së, transporti 35€ prej 0.1gr deri 5kg. Në USA transporti 45€.

Pagesa me Western Union.

⏩Porosia arrin 10 ditë.
▶VËREJTJE: Pyetje – Përgjigje vetëm brenda ditëve dhe orarit të punës 11:00 – 18:00h.

Dyqani “Hallallshop”.

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...