Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

?Mjaltë për arritje të Shtatëzanisë ”STERILITETI D+©” ⤵

Rate this post
banner
Rate this post

?Dobitë:

 • Ndihmon fekondimin natyral ✔
 • Përmirëson cilësinë e spermatozoidëve (qelizave vezë) ✔
 • Shton numrin dhe lëvizjen e spermatozoidëve ✔
 • Shton nivelin e hormonit seksual mashkullor ”testosteron” ✔
 • Afrodisiak, Forcon muskujt e zemrës ✔
 • Shton qelizat vezë te femrat, rregullon sekrecionet vaginale ✔
 • Aktivizon punën e gjëndrrave seksuale ✔
 • Rritë dëshirën seksuale në të dy gjinitë ✔
 • Rritë kohën e qëndrueshmërisë seksuale ✔
 • Ndihmon funksionin e gjëndrrës mbiveshkore ✔
 • Forcon dhe i jep energji trupit femërorë ✔
 • Relakson dhe qetëson sistemin nervor ✔
 • Fuqizon organizmin në largimin e toksinave ✔
 • Mbështetë imunitetin në luftimin e infeksioneve ✔15

? Plotësishtë natyral l?
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?

?Përmbajtja e ”STERILITETI D+©”                    (për të dy gjinitë):

✏ Mjaltë Sidri ✏ Carob Obsession,
✏ Fara Liri ✏ Ginseng i bardhë 100%,
✏ Mjaltë Ginseng Royal ✏ Zallouh (Ferula Hermonis)
✏ Qumësht blete ✏ Nigela Sativa,
✏ Apis polen ✏ Tongkat Ali (Eurycoma longifolia),
✏ Makth ✏ Arra. Rrush i thatë, Vaji Ulliri, Shafran etj
✏ Safed Musli ( Chlorophytum borovilianum)

?Vitaminat:

Vitamin C, B, D, Kalcium, Omega 3, e pasuruar edhe me antioksidantë.

”STERILITETI D+©”,duhet të përdoret në lukth të thatë (1 orë para ushqimit) një herë në ditë pra në mëngjes 1 lugë të mesme (lugë kafeje). Duhet të përdoret 3 Muaj rradhazi. Përdoret nga të dy bashkëshortët njëkohësisht. Praktikishtë ka treguar sukses deri në 90% të rasteve.

?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.

Çmimi për një tegull është 70 euro
Paketa fillestare me 2 tegulla është 120 euro

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.

”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”

21

Comments to ?Mjaltë për arritje të Shtatëzanisë ”STERILITETI D+©” ⤵

 • Qysh muj me porosit per nje person qe banon ne Suedi?

  Abedin September 17, 2017 8:42 pm Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...