Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

?Mjaltë për arritje të Shtatëzanisë ”Extrem Honey F+ & M+©” ⤵

4 (80%) 5 votes
banner
4 (80%) 5 votes

?Dobitë:

 • Ndihmon fekondimin natyral ✔
 • Përmirëson cilësinë e spermatozoidëve (qelizave vezë) ✔
 • Shton numrin dhe lëvizjen e spermatozoidëve ✔
 • Shton nivelin e hormonit seksual mashkullor ”testosteron” ✔
 • Afrodisiak, Forcon muskujt e zemrës ✔
 • Shton qelizat vezë te femrat, rregullon sekrecionet vaginale ✔
 • Aktivizon punën e gjëndrrave seksuale ✔
 • Rritë dëshirën seksuale në të dy gjinitë ✔
 • Rritë kohën e qëndrueshmërisë seksuale ✔
 • Forcon dhe i jep energji trupit femërorë ✔
 • Relakson dhe qetëson sistemin nervor ✔

? Plotësishtë natyral l?
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?

?Përmbajtja e ”EXTREM HONEY F+ & M+ ©”:

✏ Mjaltë ekstrem Sidri ✏ Mjaltë Habe Seuda

✏ Mjaltë Ginseng ✏ Qumësht Blete

✏ Apis extreme Pollen ✏ Ekstrem Ginseng i kuq 100%
✏ Nucis Powder ✏ Nigela Sativa,
✏ Hazelnut Powder ✏ Carob Obsession
✏Heath Semina Powder

?Vitaminat:

Vitamin C, B, D, Kalcium, Omega 3, e pasuruar edhe me antioksidantë.

”EXTREM M DHE F©”,duhet të përdoret në lukth të thatë (1 orë para ushqimit) një herë në ditë pra në mëngjes 1 lugë të mesme (lugë kafeje). Duhet të përdoret 3 Muaj rradhazi. Përdoret nga të dy bashkëshortët njëkohësisht. Praktikishtë ka treguar sukses deri në 90% të rasteve.

?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.

Çmimi për një tegull është 70 euro
Paketa fillestare me 2 tegulla është 120 euro

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.

”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”

33

Comments to ?Mjaltë për arritje të Shtatëzanisë ”Extrem Honey F+ & M+©” ⤵

 • Si mun te porositet prej BE…

  amir April 20, 2016 11:11 pm Reply
  • We alejkumu selam , na shkruani në dr.abdurrezak@hotmail.com, apo në nr tel +381629660906 (viber) apo në Facebook në faqen Mjeku Musliman.

   hshop May 8, 2016 2:06 pm Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...