Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

Hurma Axhva kundër helmimit dhe magjisë ”AJWA MADINA DATES ©”

Rate this post
banner
Rate this post

?Dobitë:

  • Transmetohet nga Sa’d bin Ebi Vekkasi radiallahu anhu, se i Dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selem, ka thënë:“Kush i ha shtatë hurma (axhva) në mëngjes, atë ditë ai as nuk do të vuaj nga helmi, as nga magjia”. (Transmetojnë Buhariu 10/203 dhe Muslimi 2047)
  • Transmetohet nga Xhabiri dhe Ebu Seidi, Allahu qoftë i kënaqur prej tyre, se i Dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selem, ka thënë: ”Hurmat janë fruta, fara e të cilave vjen nga Xhenneti. Ato janë antidot (kundërhelm) kundër helmimit, burim i pasur për rritjen e sasisë së spermës, ndërsa pirja e ujit të hurmave medinase të konservuara largon magjinë e shkaktuar nga syri i keq.” (Transmetojne Tirmidhiu 2067 dhe Ahmedi 3/78)
  • Ibn Athiri, (Allahu e mëshirofte), ka thënë: ”Hurmat axhva jane nje lloj i hurmave me ngjyrë të zezë.Fillimisht ato i ka mbjellë i Derguari alejhi selam, me duart e veta në Medinë.”
  • Imam Kurtubiu, (Allahu e mëshiroftë), ka thënë: ”Atë që e kuptojmë nga hadithet është se vetëm hurmat axhva të Medinës e kanë karakteristikën e mbrojtjes nga helmimi dhe magjia.”
  • Edhe një fjalë të Hatabiut, i cili transmetohet të ketë thënë: ”Fuqia e shërimit të axhves kundër helmit dhe sihrit është rezultat i duasë së Pejgamberit salallahu alejhi ue selem, e jo pse kjo hurmë e ka ndonjë vecanti.” (”Fet’hul Bari” 250/10.)
  • Imam Buhariu i ka klasifikuar hurmat medinase si ilaç mrekullibërës. Hurmat përmbajnë sasi të madhe të sheqerit. Hurmat dehidrohen në diell ose në degët e tyre, ndërsa ndonjëherë zbuten me qumësht për të ndihmuar tretjen e tyre, kurse shpesh bluhen si miell. Disa nga dobitë e tyre përfshijnë sasinë e madhe të fijeve, prandaj ato e ngadalësojnë procesin e tretjes së ushqimit të njëllojtë.

? Plotësishtë natyral l?1
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?

?Përmbajtja :

✏ Fruktozë ✏ Dekstrozë
✏ 100gr = 277 kalori ✏ Fibra dietale
✏ Tanine ✏ Vitaminë A
✏ Beta karoten, lutein, dhe zea-xanthin✏ Hekur
✏ Kalium ✏ Kalcium, Mangan , Bakër
✏ Vitaminë B6 ✏ Pantothenic Acid
✏ Niacinë ✏ Riboflavinë ✏Vitaminë K

”AJWA MADINA DATES ©”,duhet të përdoret në lukth të thatë (1 orë para ushqimit) një herë në ditë pra në mëngjes 7 ditë rradhazi nga 7 hurma . Për mjekim duhet të përdoret 1 Muaj rradhazi. Për mbrojtje 2 javë.

?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.

Çmimi për një pako 330gr (7 ditë hurma) është 25 euro
Paketimi me 2 pako është 45 euro

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.

”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”

18

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...