Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

? Mjaltë për infeksionet e veshkave dhe urinare ”ANTI INFEKSION D+©” ⤵

Rate this post
banner
Rate this post

Dobitë:

 • Pengon ngjitjen e bakterieve në rrugët urinare ✔
 • Lufton infeksionet e shpeshta urinare ✔
 • Ndihmon në shërimin e veshkave ✔
 • Fuqizon imunitetin në tërësi ✔
 • Mbështetë formimin e qelizave të gjakut ✔
 • Parandalon formimin e pllakave arteriale ✔
 • Përmirëson aktivitetin mendor ✔
 • Ndihmon qelizat trupore ✔
 • Mjekon diarretë ✔
 • Lufton gjashtë llojet më të shpeshta të infeksioneve vaginale: ✔

– Kandida ose infeksionet mykotike
– Vaginozat bakteriale
– Trikomonia vaginalis
– Klamidia vaginitis
– Vaginiti vaginal
– Vaginitet jo-infektive.

 • Parandalon sëmundjet e gingivave5
 • Sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut
 • Antibiotik natyral
 • Kundër infeksioneve me mykra
 • Ndikon në shëndetin e syve dhe veshëve
 • Ulë sheqerin në gjak pra për diabetikë
 • Rritë yndyrën e mirë HDL
 • Ndezjet dhe infeksionet e fshikëzës urinare dhe kanaleve urinare
 • Ulë rrezikun nga kanceri i gjirit dhe zorrës së trashë
 • Kundër të thatit në lukth
 • Për çrregullimet e mëlçisë
 • Uljen e temperaturës së lartë
 • Ulë stresim
 • Për infeksionet e lëkurës, organeve gjenitale
 ? Plotësishtë natyral l?
 ? Thjeshtë dhe efikas ?
 ? Pa efekte anësore ?

?Përmbajtja :

✏ Borovnicë e kuqe (Cranberry) ✏ Vitaminë A, C
✏ Vitaminë D ✏ VitaminëE (Alpha Tocopherol
✏ Vitaminë K ✏ Thiaminë
✏ Riboflavin ✏ Niacinë
✏ Vitaminë B1, B6 ✏ Folate
✏ Betaine ✏ Pantothenic Acid
✏Choline ✏ Kalcium, hekur, magnez, zink, bakër, mangan , selenium etj.

”ANTI INFEKSION D+©” ,duhet të përdoret në lukth të thatë (1 orë para ushqimit) dy herë në ditë pra në mëngjes dhe në mbrëmje 1 lugë të mesme (lugë kafeje) e cila tretet në një filxhan kafeje ku paraprakishtë keni hedhur 2 lugë të mëdha me ujë mesatarisht të ngrohtë apo qumësht.. Duhet të përdoret 1 Muaj rradhazi.

?Vërejtje: Të përzihet tërë mjalti në kavanozë para fillimit të përdorimit dhe të ruhet në vend me temperatur minimale.
?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.

Çmimi për një tegull është 15 euro
Paketa fillestare me 2 tegulla është 30 euro

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.

”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”

8

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...