Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

? Mjaltë për sëmundjet e mushkërive ”BRONHIT D+©” ⤵

Rate this post
banner
Rate this post

?Dobitë:

 • Mjekon bronkitin akut dhe kronik ✔
 • Lufton astmen ✔
 • Lufton kundër kancerit, diabetit
 • Lufton kundër kolesterolit, artritit dhe depresionit
 • Nxitë rritjen e qelizave të reja
 • Nxitë shërimin e indeve , parandalon rrudhat
 • Detoksikon organizmin
 • Rregullon temperaturën e trupit
 • Rregullon shtypjen e gjakut
 • Rritë rezistencën ndaj infeksioneve
 • Stabilizon sistemin nervor
 • Ngadalëson rritjen e tumorit
 • Eliminon sasitë e tepërta të kalciumit
 • Kuron kollen e thatë
 • Ndalon Sekrecionet nga hunda
 • Rritë fuqinë dhe qëndrueshmërinë

? Plotësishtë natyral l?8
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?

?Përmbajtja :

✏ Vitaminë A ✏ Vitaminë C
✏ Vitaminë D ✏ Vitaminë E (Alpha Tocopherol)
✏ Vitaminë K ✏ Thiaminë
✏ Riboflavin ✏ Niacinë
✏ Vitaminë B1, B6 ✏ Folate
✏ Betaine ✏ Pantothenic Acid
✏Choline ✏ Kalcium, hekur, magnez, zink, bakër, mangan , selenium etj. ✏amilaza, katalaza, kozimaza, citokromi. ✏dehidrogjeneza, diaforeza, pektaza dhe fosfataza.

”BRONHIT D+©” ,duhet të përdoret në lukth të thatë (1 orë para ushqimit) dy herë në ditë pra në mëngjes dhe në mbrëmje 1 lugë të mesme (lugë kafeje) e cila tretet në një filxhan kafeje ku paraprakishtë keni hedhur 2 lugë të mëdha me ujë mesatarisht të ngrohtë apo qumësht.. Duhet të përdoret 1 Muaj rradhazi.

?Vërejtje: Të përzihet tërë mjalti në kavanozë para fillimit të përdorimit dhe të ruhet në vend me temperatur minimale.
?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.

Çmimi për një tegull është 15 euro
Paketa fillestare me 2 tegulla është 30 euro

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.

”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”

7

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...