Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

?Pastë dhëmbësh për duhanpirësit me nenexhik ”SMOOKERS TOOTHPASTE ©” ⤵

4 (80%) 2 votes
banner
4 (80%) 2 votes

?Dobitë:

 •  Heqë njollat e kafes, çajit, verës dhe duhanit nga dhëmbët ✔
 • Largon erën e keqe të gojës dhe erën e duhanit ✔
 • Parandalon infeksionet e mishrave ✔
 • Aroma e tij ndikon në pastrimin e mushkrive nga era e duhanit ✔
 • Ndalon të rishfaqen njollat e reja të dhëmbëve ✔
 • Nenexhiku zbardhë dhëmbët më shumë se çdo lloj përbërsi tjetër ✔
 • Rikthen ngjyrën natyrale të dhëmbëve ✔
 • Heq njollat e nikotinës ✔
 • Mbron rrënjët e dhëmbëve nga kalbja ✔
 • Mbronë dhëmbët nga i ftofti dhe nxehti ✔
 • Lehtë për t’u përdor thjeshtë furçë me pastë për 1 minut pastrim ✔
 
? Plotësishtë natyral ?
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?8

Përmbajtja  ⤵:

 ✏ Menthol ✏ Menthon ✏ Menthyl Ester
✏ Peppermint oil ✏ Neomenthol
✏ Menthofuran ✏ Vitamin A, C, B12
✏ Bakër ✏ Monoterpene ✏ Mangan
✏ Magnez ✏ Kalcium, Kalium
✏ 1,8-Cineole ✏ Acid Rozmarinic
 
”SMOOKERS TOOTHPASTE ©” ⤵ , periudha e rekomanduar e përdorimit të Smokers për duhanpirësit është 4 javë, por ju do të vëreni rezultatet brenda vetëm disa ditësh të pordorimit të Smokers që e gjeni që e gjeni te ne.
Përdoret ashtu që fërkohen dhëmbët me furçë për 1 minut.
 
?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.
 

Çmimi për një tubë pastë është 5 euro                                     Çmimi për një pako fillestare 2 pasta është 10 euro

 

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.
 
”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”
5

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...