Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

? Shampo i Farës së zezë 100% ”BLACK SEED SHAMPOO ©” ⤵

Rate this post
banner
Rate this post

?Dobitë:

  • Shampo i farës së zezë është një përzierje e veçantë me ekstrakte të farës së zezë për të i dhënë kujdesin më të mirë dhe efikas flokut tuaj. ✔
  • Ky shampo është i pasuruar me proteina dhe me vajra esenciale për të siguruar një zgjidhje të plotë për kujdes të përgjithshëm për flokët me një formulim natyror. ✔
  • Shampo i farës së zezë pastron flokët tuaj në mënyr profesionale, bën flokët e butë, të plotë dhe me një shkëlqim që nuk mund të arrij asnjë shampo tjetër.✔
  • Shampo i farës së zezë është i mrekullueshëm sepse është i formuluar nga 39 lloje të vajrave 100% natyrale, lloje të ndryshme të vajrave esenciale dhe lloje të bimëve të lashta. Këto barëra janë vlerësuar si më shëruese për mijëra vite. Vajrat natyrore janë një burim i mirë i energjisë ushqyese dhe proteinave që i kërkon rrënja e flokëve. Ata janë gjithashtu një burim i vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve ( keratin, substancë themelore e flokëve).✔
  • Shampo i farës së zezë stimulon rrënjët e flokëve dhe rritë qarkullimin e gjakut dhe oksidimin e mjaftueshëm për energji të flokëve.✔
  • Shampo i farës së zezë depërton thellë në rrënjen e flokëve duke i trajtuar ato në mënyrë natyrale duke e zbutur skalpin e kokës për të shmangur dëmtimin e mëtejshëm dhe humbjen e flokëve.✔
  • Shampo i farës së zezë është stimues i kokës tuaj i cili nxitë rritjen e re dhe më të fortë të flokëve tuaj.✔6
 
? Plotësishtë natyral ?
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?
 

Përmbajtja  ⤵:

 
✏ Farë e zezë e bluar apo Nigella Sativa seed
✏Nigellone ✏ Sulfur, Fosfor, Hekur, Kalcium
✏ Enzima ✏ Sodium Laureth Sulfate
✏ Cocamidopropyl Betaine ✏ Sodium Chloride
✏ Methylchloroisothiazolinone/Methylis othiazolinone
✏ Fragrance ✏ Karbohidrate ✏Proteina
✏Vitaminë A, B1, E, C ✏ Carotene (anti-kancer)
✏ EDTA ✏ Sesamum Indicum Seed Oil
✏ Cl No. 14720 / 42090 / 19140
 
”BLACK SEED SHAMPOO ©” , përdoret tre deri në katër herë në javë. Për të gjitha llojet e flokëve dhe e përshtatshme për flokët e fëmijëve për të qenë të shëndetshëm, të fortë dhe të shkëlqyeshëm.
 
?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.
 

Çmimi për një bocë është 8 euro
Çmimi për një pako me 2 boca është  15 euro

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.
 
”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”
9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...