Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

?Vaji i gjarpërit regjenerues i flokëve ”SNAKE OIL ©” ⤵

3 (60%) 1 vote
banner
3 (60%) 1 vote

?Dobitë:

 • Mbronë flokët nga zbokthi ✔
 • Forcon rrënjët e flokut ✔
 • Ndihmon në forcimin e flokëve ✔
 • Shton ushqimin natyror në rrënjët e saja ✔
 • Pasuron flokët me mineralet që u duhen ✔
 • Mbronë flokët nga dëmi i rrezeve të diellit ✔
 • Largon zbokthin tërsishtë ✔
 • Ndalon humbjen e flokëve ✔
 • U jep shkëlqim flokëve ✔
 • Balsam për flokë ,i bën të butë✔
 • Zgjat flokët ✔

? Plotësishtë natyral l?5
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?

?Përmbajtja :

✏ Vaj kastori
✏ Vaj Santaliumi
✏ Vaj ulliri extra virgine
✏ Vaj dafine
✏ Vaj laureli

”SNAKE OIL ©”,sugjerohet të përdoret duke aplikuar një sasi të vogël aq sa mund të marrin majet e gishtave, pastaj masazhohet lëkura e kokës nga rrënjët e flokëve duke e shpërndarë nëpër flokë.Mbajeni rreth 20-40 minuta dhe pastaj pastroni flokët me shampo të zakonshëm, edhe më mirë nëse keni shampo nga fara e zezë.

?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.

Çmimi për një kanaqe vaji është 13 euro
Paketa fillestare me 2 kanaqe është 20 euro

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.

2

Comments to ?Vaji i gjarpërit regjenerues i flokëve ”SNAKE OIL ©” ⤵

 • Sa here ne jave perdoret vaji i gjarprit ju lutem me tregoni

  Bekim March 15, 2016 9:25 pm Reply
  • Përshëndetje i nderuar.Sa herë që ju keni nevoj për larje të përgjithshme trupore. Pra sa herë që ju bëni dush.

   hshop March 16, 2016 4:53 am Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...