Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

”Fara e zezë shëron çdo sëmundje ”VAJ HABET SEUDA ©” ⤵

Rate this post
banner
Rate this post

?Dobitë:

 • Forcon sistemin imunitarë për 250% ✔
 • Rritë kapacitetin e rezistencës ndaj dhimbjeve ✔
 • Ndihmon në uljen e kolesterolit në gjak ✔
 • Rritë efektivitetin e fibrinit dhe ndërton qeliza të shëndosha nervore ✔
 • Shton spermatozoitët – rritë fuqinë e tyre ✔
 • Ritë kohëzgjatjen e koagulimit, çmpikjes ✔
 • Mbanë në mënyrë konstante imunitetin e lëkurës ✔
 • Është mjet i rëndësishëm për të ndërtuar yndyrën e qelizave nervore ✔
 • Ndihmon në tretjen e taitjes së pamjaftueshme të tëmthit ✔
 • Nxitë largimin e Acidit Urik ✔
 • Ndihmon funksionin e shpretkës që të punojë sa më mirë ✔
 • Ndihmon në shërimin e migrenës ✔
 • Ndihmon forcimin e vitalitetit të organizmit ✔
 • Është kundër rraskapitjes ✔
 • Është kundër kallove ✔
 • Përmirëson tretjen dhe apetitin ✔
 • Ulë temperaturën e trupit ✔
 • Është kundër diaresë ✔
 • Është kundër sëmundjeve bakteriale, mykore e dhe virusale, ✔
 • Mënjanon dhimbjen e kokës ✔
 • Është kundër gjakderdhjes çepistaksit dhe hemofiljes] ✔8
 • Është kundër sëmundjeve kancerogjene ✔
 • Pakëson nivelin e sheqerit në gjak ✔
 • Nxitë taijtjen e qumështit tek gjidhënëset ✔
 • Rregullon hormonet e rritjes ✔

?Ebu Hurejra thotë: I Dërguari i Allahut, Muhamedi (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) ka thënë: “Përdorni rregullisht këtë farë të zezë, (Habbetus Seuda) sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje, përveç vdekjes”.

? Plotësishtë natyral ?
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?

Përmbajtja  ⤵:

✏ 38% karbohidrate, 35% vajra të ndryshme, 21% albumin
✏ Acidi Linolein ✏ Acidi Alfa-Linolein ✏ Nigellon ✏ Alfa-Pinen ✏ Vitaminat B1, B2, B6
✏ Acidi Folik ✏ Hekur, kalcium, magnez, zink.
✏ Vitaminat A,E,C dhe Beta-Karetin ✏ Niacina
✏ aminoacide etj.

?”VAJ HABET SEUDA ©” ⤵ ,duhet të përdoret në lukth të thatë (1 orë para ushqimit) dy herë në ditë pra në mëngjes dhe në darkë 1 lugë të mesme (lugë kafeje). Duhet të konsumohet 3 muaj rradhazi pa ndërprerje. Për një muaj duhen dy boca vaj.
?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.

Çmimi për një bocë vaji është 8 euro
Paketa fillestare me 2 boca është 15 euro

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.

”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”

 

 

 

9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...