Blerje e sigurtë, produkte natyrale të garantuara.

? Mjaltë për të gjitha llojet e pagjakësisë ”ANEMIK HONEY D+©” ⤵

Rate this post
banner
Rate this post

?Dobitë:

 • Në pranverë dhe vjeshtë ndihmon në pastrimin e gjakut ✔
 • Te të sëmurët me anemi i ndihmon në forcimin e gjakut ✔
 • Kundër zbokthit dhe ndihmon në forcimin e flokut (rrënja) ✔
 • Forcon dhe ushqen gjakun dhe qelizat e saj ✔
 • Lufton inflamacionet e rrugëve urinare ✔
 • Ndalon gjakrrjedhjet e brendshme ✔
 • Është anti flamator dhe kundër çdo llojë gripi ✔
 • Ndihmon në rritjen jokanceroze të prostatës ✔
 • Për të përfituar mineralie në organizëm ✔
 • Forcon imunitetin dhe hap oreksin ✔
 • Largon lodhjen, pagjumësin etj. ✔
 • Kundër rrufës alergjike ✔
 • Forcon eshtrat dhe nyjet ✔
 • Shton hekurin ✔

? Plotësishtë natyral l?
? Thjeshtë dhe efikas ?
? Pa efekte anësore ?

?Përmbajtja:12

✏ Vitaminë A ✏ Vitaminë C
✏ Vitaminë D ✏ Vitaminë E (Alpha Tocopherol)
✏ Vitaminë K ✏ Thiaminë
✏ Riboflavin ✏ Niacinë
✏ Vitaminë B1, B6 ✏ Folate
✏ Betaine ✏ Pantothenic Acid
✏Choline ✏ Kalcium, hekur, magnez, zink, bakër, mangan , selenium etj. ✏amilaza, katalaza, kozimaza, citokromi. ✏dehidrogjeneza, diaforeza, pektaza dhe fosfataza.

”ANEMIK HONEY D+©” ,duhet të përdoret në lukth të thatë (1 orë para ushqimit) dy herë në ditë pra në mëngjes dhe në mbrëmje 1 lugë të mesme (lugë kafeje) e cila tretet në një filxhan kafeje ku paraprakishtë keni hedhur 2 lugë të mëdha me ujë mesatarisht të ngrohtë apo qumësht.. Duhet të përdoret 1 Muaj rradhazi.

?Vërejtje: Të përzihet tërë mjalti në kavanozë para fillimit të përdorimit dhe të ruhet në vend me temperatur minimale.
?Produktin ua dërgojmë në: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Gjithashtu në çdo vend të BE-se dhe USA.

Çmimi për një tegull është 15 euro
Paketa fillestare me 2 tegulla është 30 euro

 

VËREJTJE: Ndalohet që pa lejen tonë të bëhet shfrytëzimi, kopjimi, modifikimi apo çfarë do lloj forme e marrjes së shkrimeve apo fotove tona dhe përdorimi i tyre për përfitime materiale.

”MOS E VJEDHË DJERSËN E HUAJ”

4

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tё gjitha tё drejtat autoriale i takojnё faqes \\\'\\\'HallallShop\\\'\\\'. Pёr mё shumё kontakto: dr.abdurrezak@hotmail.com
Loading...